Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg best mulig brukeropplevelse. Nettleseren din er innstilt for å blokkere informasjonskapsler, så noen funksjoner fungerer kanskje ikke som forventet.

Reglene her på Internett krever at vi opplyser deg om at vi bruker informasjonskapsler for å gi deg best mulig brukeropplevelse. Ved å fortsett å bruke nettstedet vårt samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Du finner mer informasjon i våre personvernvilkår.×

Språket er stilt inn på Norsk. Velg ønsket språk: Eller › Fortsett på Norsk

?

Design, Craftsmanship, Performance

DESIGN | GODT HÅNDVERK | YTELSE

Arc’teryx ble født i villmarken i fjellene på Canadas vestkyst. Det er tuftet på lidenskap, ekstremt detaljfokus og nøyaktighet i både design og produksjon. Vi har våre egne unike produksjons- og designsentre på huset, slik at vi stadig kan utvikle oss og bygge produktene slik de skal bygges. Tidløs kvalitet, intuitiv design og enkelhet gir suveren ytelse i møte med ekstreme forhold.

DESIGN

Vår tidløse design er intuitiv og menneskefokusert, med vekt på funksjon og enkelhet.

Vi starter med å utfordre vedtatte sannheter innen design. Et utgangspunkt med blanke ark gir oss frihet til å tenke utover vanlige materialer og konstruksjoner.

DesignfilosofiDesignfilosofi GORE-TEX HardshellGORE-TEX Hardshell Ergonomisk passformErgonomisk passform Arc' navnesystemArc' navnesystem Tridex-teknologiTridex-teknologi WST-klatreselerWST-klatreseler AC2-ryggsekkerAC2-ryggsekker

KVALITETSHÅNDVERK

Vi satser på håndverk av høyeste standard, og har en unik tilnærming til presisjonsproduksjon med ekstreme kvalitetskrav.

Vi bruker bare materialer av topp kvalitet, fokuserer sterkt på detaljer og benytter unike konstruksjonsprosesser. Dette gjør det mulig for oss å skape tekniske produkter som du kan stole på i alle forhold.

Arc'teryx nyskapningArc'teryx nyskapning Arc'teryx kvalitetskontrollArc'teryx kvalitetskontroll

YTELSE

Våre produkter gir deg trygghet til å yte ditt beste i ekstreme forhold.

Felttester under praktisk bruk i den virkelige verden gir oss innsikt som brukes til å lage produkter med topp ytelse.

GORE-TEX-guideGORE-TEX-guide Hardshell kontra SoftshellHardshell kontra Softshell FottøyFottøy Isolasjons-guideIsolasjons-guide DunguideDunguide InnerlagInnerlag