Gratis frakt på ALLE ordrer |Gratis retur med 60 dagers frist|Arc'teryx-Garantien Språk: NO | Land: US

Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet hvis du vil ha en reservedel:
Forespørsel om reservedel

Hvis du har spørsmål eller noe å ta opp med oss, kontakt en av våre kundeserviceansatte:
1-866-458-2473

Amerika: 9.00-17.00, man-fre PST
Europa: 9.00-18.00, man-fre CET

eller Klikk her for å kontakte oss

Vanlige spørsmål

Hvor kan jeg kjøpe produkter fra Arc'teryx?

Arc'teryx sine produkter er tilgjengelig gjennom spesialbutikker for friluftsklær og -utstyr over hele verden – deriblant våre egne merkebutikker. Hver enkelt vare vist på dette nettstedet har koblinger til autoriserte nettforhandlere som fører produkter fra Arc'teryx.

Klikk her for å se en liste over autoriserte nettforhandlere i ditt land: Nettforhandlere

Klikk her for å finne din nærmeste autoriserte forhandler eller en av Arc'teryx' merkebutikker: Finn en butikk

De fleste forhandlere vil spesialbestille Arc'teryx-produkter de ikke har på lager. Vi tilbyr også hjelp til å finne bestemte varer. Prøv vårt skjema Finn et produkt.

Eventuelt kan du i enkelte regioner kjøpe over nett direkte gjennom våre nettsider.

Selger Arc'teryx direkte?

For øyeblikket selger Arc'teryx direkte til privatpersoner over nettet i følgende land:

 • Østerrike
 • Canada
 • Danmark
 • Frankrike
 • Italia
 • Tyskland
 • Norge
 • Spania
 • Sverige
 • Storbritannia
 • USA

Arc'teryx tilbyr et program for handel med profesjonelle. Det er åpent for yrkesutøvere innen friluftssektoren som skipatruljer, fjellførere osv. Besøk siden Salg til profesjonelle for å få mer informasjon.

Arc'teryx tilbyr også volumrabatter for bedrifter, offentlige etater og andre profesjonelle organisasjoner. Brodering av eget motiv som for eksempel sekskapslogo er tilgjengelig til en rimelig pris. Besøk siden Bedriftssalg for å få mer informasjon.

Kan jeg få en katalog?

I tråd med vår miljøvernstrategi, trykker ikke Arc'teryx papirkataloger for hver sesong.

Info om størrelser: Hvordan kan jeg finne ut hvilken størrelse som passer meg best?

Generell informasjon om størrelser for Arc'teryx-produkter finner du på siden Størrelsesguide.

For å finne ut hvordan du tilpasser din Arc'teryx-ryggsekk på best mulig måte, besøk siden Veiledning for tilpasning av sekken

Når det gjelder spørsmål om bestemte størrelsesdetaljer, kontakt en produktspesialist hos Arc'teryx på 1-866-458-2473 eller send oss spørsmålet ditt ved hjelp av skjemaet Spør en spesialist

Hvilke garantivilkår har Arc'teryx?

Arc'teryx garanterer med stolthet for kvaliteten og ytelsen til alle våre produkter. Varer med material- eller produksjonsfeil vil byttes eller repareres etter Arc'teryx' skjønn gjennom hele produktets praktiske levetid. Produkter som er skadet på grunn av slitasje, feil bruk eller forsømmelse, kan repareres for et nominelt beløp. Nærmere opplysninger om vårt garanti- og reparasjonsprogram finner du på siden Garanti- og reparasjonsvilkår

Hvor kan jeg få råd om vask og vedlikehold av mine Arc'teryx-varer?

Vi har utarbeidet noen generelle retningslinjer for riktig stell og vedlikehold av de fleste Arc'teryx-produktene. Siden mange av produktene våre er svært tekniske, anbefaler vi deg å følge disse retningslinjene for å opprettholde optimal ytelse og forlenge produktets levetid. Nærmere informasjon finner du på siden Vedlikehold av produktet

Jeg vurderer å kjøpe en vare fra Arc'teryx. Hvordan kan jeg vite at den er ekte og ikke en piratkopi?

Hvis du kjøper Arc'teryx-varer fra autoriserte forhandlere, kan du være sikker på at produktet du kjøper er ekte og dekket av Arc'teryx' garantiprogram. Varer som selges av privatpersoner eller tredjepartsnettsider kan være ekte, men kjøperen bør være på vakt og bruke sunn fornuft.

Mer informasjon om hvordan du kan kjenne igjen en kopi finner du på siden Vanlige spørsmål om kopier

Hvor produseres Arc'teryx-produktene?

Mer informasjon om dette spørsmålet finner du i vår Produksjonserklæring.

Hva er det som skiller Arc'teryx og Arc'teryx-produktene fra andre?

Her på Arc'teryx fokuserer vi på et grunnleggende prinsipp – å forbedre produktenes ytelse gjennom teknisk nyskapning. Våre ansatte er lidenskapelige friluftsentusiaster som stadig er på jakt etter løsninger som gir bedre ytelse og økt glede for deg når du driver med det du liker best.

Vi bygger produktene våre fra grunnen for å oppfylle et bestemt behov eller overvinne en bestemt utfordring. Ved å bevege oss forbi de eksisterende designgrensene bryter vi stadig nye barrierer med ukonvensjonelle designkonsepter og avanserte konstruksjonsteknikker. Hver nyutvikling stimulerer til videre evolusjon, slik at vår kreative horisont utvides og en ny innovasjonssyklus starter.

Gjennom hele prosessen står kvalitet og holdbarhet i fremste rekke. Som del av vår søken etter maksimal ytelse innhenter – eller utvikler – våre produktingeniører de mest avanserte materialene som finnes.

Disse høyytelsesmaterialene forenes med ny design gjennom innovative konstruksjonsteknikker som resulterer i kvalitetshåndverk som mangler motstykke. Hvis etterligning er den ærligste form for smiger, så har verden sannelig gitt oss ros gjennom talløse forsøk på å gjenskape Arc'teryx's innovasjoner.

Sist, men ikke minst, krever Arc'teryx at hver enkelt vare som produseres skal kontrolleres individuelt for å sikre at den oppfyller våre høye kvalitetskrav; alle Arc'teryx-varer er dekket av garanti gjennom hele sin praktiske levetid. Arc'teryx er evolusjon i aksjon.

Holdes mine personlige opplysninger hemmelig?

Her på Arc'teryx respekterer vi ditt privatliv. Arc'teryx vil aldri selge, bytte, leie ut eller låne bort dine personlige opplysninger til noen annen organisasjon. "Personlige opplysninger" er opplysninger om en identifiserbar person som beskrevet i anvendelig personvernrett.

Ved Arc'teryx gjennomfører vi tiltak for å sikre at vi oppfyller personvernprinsipper og krav når det gjelder personlige opplysninger i henhold til Canadisk lov. Hensikten med våre personvernvilkår er å informere våre kunder, besøkende og andre personer vi er i kontakt med om hvordan vi samler inn, bruker og utleverer personlige opplysninger som vi er i besittelse av eller har kontroll over.

Du finner mer informasjon på siden Personvernvilkår på nettstedet vårt.

Hva er cookies/informasjonskapsler? Bør jeg bekymre meg over dem?

En cookie eller informasjonkapsel er et stykke tekst som lagres på brukerens datamaskin av dennes nettleser. Den brukes til autentisering/godkjenning samt lagring av innstillinger for nettstedet og innhold i handlevognen. Vi bruker informasjonskapsler (en liten tekstfil som et nettsted kan bruke for å identifisere din datamaskin) eller lignende teknologi som gir nettstedet vårt ekstra funksjonalitet og hjelper oss å analysere bruken av nettstedet på en mer nøyaktig måte.

Informasjonskapsler gjør at du får en persontilpasset opplevelse når du besøker nettstedet vårt. Nettjeneren vår kan automatisk kjenne igjen domenenavnet og e-postadressen din som registrert bruker, eller kjenne deg igjen som en tidligere besøkende.

Informasjonskapsler kan også lagre informasjon fra besøket ditt, for eksempel hva du legger i handlevognen. Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler i innstillingene i nettleseren din, men hvis du gjør dette vil enkelte av funksjonene på nettsidene våre kanskje ikke fungere normalt.

Du finner mer informasjon i lenken Personvernvilkår på nettstedet vårt.

Hvor får jeg tak i reservedeler?

Hvis du trenger reservedeler ber vi deg fylle ut Skjema for forespørsel om reservedel.

Hvordan bærer/oppbevarer jeg elektronisk utstyr? Kan jeg bære elektronisk utstyr i GORE-TEX® -plagget mitt?

Selv om våre WaterTight™-glidelåser er svært vannavvisende, er de ikke fullstendig vanntette. Lommer konstruert med vanntette tekstiler kan dessuten ta inn vann hvis de åpnes i våte forhold eller snø.

Vi anbefaler ikke å oppbevare gjenstander som ikke tåler fuktighet i lommene dine. Vi anbefaler deg på det sterkeste å oppbevare skjøre gjenstander eller elektroniske apparater i en forseglet plastpose i en innvendig lomme. Arc'teryx påtar seg ikke ansvar for eventuelle skader på elektroniske apparater eller personlig utstyr.

Hvordan kvalifiserer jeg for / søker jeg om deltakelse i programmet for handel med profesjonelle?

Arc'teryx tilbyr et program for handel med profesjonelle. Det er åpent for yrkesutøvere innen friluftssektoren som skipatruljer, fjellførere osv. Du finner mer informasjon på siden for salg til profesjonelle, pro.arcteryx.com.

Arc'teryx tilbyr også volumrabatter for bedrifter, offentlige etater og andre profesjonelle organisasjoner. Brodering av eget motiv er tilgjengelig for bedriftsordrer. Du finner mer informasjon på vårt nettsted for salg til bedrifter, corporate@arcteryx.com.

Hvordan finner jeg navnet på et plagg/vare jeg allerede eier?

Det finnes 3 måter å finne navnet på et produkt du eier, avhengig av produktets alder.

 • Den første måten er følgende: Hvis varen trolig er en eldre modell (fra omkring 2003 eller tidligere), vil du sannsynligvis kunne finne produktets "alias" (en kode med 3 bokstaver etterfulgt av 3 sifre) på innsiden av plagget. Ved å finne etikettene på innsiden av plagget (inni en av håndlommene på jakker og i innersømmen på bukser), kan vi fastslå hvilket modellnummer artikkelen er tildelt. For eksempel vil serien av bokstaver/sifre ha et format som ligner disse eksemplene: MGJ 207 eller MGP 006.
 • Den andre måten er at hvis du finner et firesifret tall på en av etikettene, kan produktet også identifiseres ved hjelp av det tildelte modellnummeret.
 • Den tredje måten gjelder flere av våre softshelljakker, fleeceplagg, undertøysplagg og skjorter, som har et partinummer på enden/tuppen av vaskeetiketten. Partinummeret er en nisifret kode der de første fem sifrene refererer til PO-nummeret. Ved hjelp av PO-nummeret vil vi kunne finne frem til nøyaktig hvilket modellnavn det dreier seg om.

Hvis du sender oss en e-postmelding eller ringer oss og oppgir et av disse numrene, vil vi kunne finne frem til hvilket produkt det dreier seg om. Eventuelt kan du sende oss en e-postmelding med et bilde av varen, så kan vi forsøke å identifisere den for deg.

Er størrelsene på sekkene til Arc'teryx angitt på forskjellige måter?

Ja, noen ganger er størrelsene på størrelsesguiden og den faktiske størrelsen som er oppgitt på produktet ordlagt på forskjellige måter, men disse tilsvarende størrelsene (dvs. short/small, regular/medium, tall/large) betyr det samme.

Hva er forskjellen mellom de forskjelige typene passform, som Athletic fit og Trim fit?

Arc'teryx er stolt over de forskjellige passformene vi tilbyr. Avhengig av hvordan plagg skal brukes, sys de med forskjellig passform slik at de fungerer i sammenheng med andre plagg i et lag-på-lag-system, og for å gi økt komfort, bevegelighet og ytelse for den type aktivitet de er beregnet på.

For eksempel er athletic fit-plagg formsydd etter skuldre og albuer i større grad en trim fit-plagg, men kan likevel brukes under et skallplagg.

Du finner mer informasjon om passform på siden Størrelsesguide.

Hva er forskjellen mellom Hardfleece og Softshell?

Hardfleeceplagg er designet for å brukes som holdbare, vindavvisende, isolerte mellomplagg når de bæres under et vanntett, eller vindtett ytterplagg. Hardfleece er av natur mer luftgjennomtrengelig, hvilket betyr at luften får lov til å slippe inn gjennom plagget. Resultatet er at varme slippes ut hurtig, og ventilasjonen økes.

For eksempel vil en person som bruker et hardfleeceplagg som ytterlag uten vindbeskyttelse utenpå, føle at vinden trenger gjennom plagget.

Softshellplagg er designet for å gi mer beskyttelse mot vind og fuktighet. Selv om de likevel puster svært godt (fuktighet og overflødig varme fra kroppen kan slippe ut gjennom plagget), gir de mer beskyttelse mot utvendig vind og fuktighet. Softshellplagg kan brukes som ytterlag under høyenergiske aktiviteter på tørre dager eller i varmere vær. Softshellplagg er ikke beregnet på å brukes under et fullstendig vanntett ytterskall.

Hvordan returnerer jeg varer for refusjon eller reparasjon?

Når du vil returnere en Arc'teryx-vare du har kjøpt i en butikk, ber vi deg ta kontakt med butikken der du kjøpte den for å forhøre deg om deres returvilkår.

Hvis produktet er skadet eller trenger reparasjon og du vil vite mer om Arc'teryx' garantivilkår, bør du besøke vår Garantiside.

topmenu
Hjelp og vanlige spørsmål
Om oss
Kontakt oss
Team & Video